Відео та Преса

 

Новини про піцерію

review

Піцерія Cipollino Pizza на Позняках

Сімейна піцерія Cipollino Pizza почне роботу на Позняках 10 жовтня. Це другий заклад мережі.

Детальніше
review

Вуличний плов, шаурма і подільські пиріжки: що київського їсти в Києві?

Засновник Cipollino Олег Возний відкрив власну піцерію п’ять років тому – після роботи в кількох мережевих закладах із метою створити щось неформатне.

Детальніше
review

Мій локальний бізнес: Cipollino Pizza на Подолі

Олег Возний довго йшов до рішення відкрити власну піцерію. «За освітою я інженер-механік. З часом зрозумів, що душа до цього не лежить, що мені хочеться готувати.

Детальніше
review

Монопродуктового ресторани Києва: від какао до котлет

Монопродуктового ресторани Києва - це цікавий, що набирає популярності формат, суть якого полягає

Детальніше
review

Що написали KariFood про Cipollino

Cipollino працює всього лише місяць, але серед ранкових перехожих є і ті, кого пиццайоло знає по імені - ці щасливчики вже побували в його піцерії, де подають тільки піцу і нічого, крім піци

Детальніше
review

Шеф-кухар: смак виходить від душі

Сьогодні на просторах інтернету все частіше з'являються оголошення з вакансією шеф-кухаря. Це й не дивно, адже мережі закладів громадського харчування з кожним роком гущі заповнюють

Детальніше
review

Піцерія Cipollino Pizza

На Подолі на вулиці Хорива працює маленький і затишний піцерія під назвою Cipollino Pizza.

Детальніше